hrenfrdeites

Etno selo "Remić" - Stare kolibe b.b. Menjik, Prozor Rama

00387 36 783-204

 

 

Najava: Doček Nove godine u Etno selu "Remić"

Najava: Doček Nove godine u Etno selu "Remić"

Polagano dolazi kraj godine i približavaju nam se božićni i novogodišnji blagdani, koji se u Etno selu „Remić“ dočekuju i  proslavljaju na poseban način. Već pomalo tradicionalno, Etno selo „Remić“  u svome restoranu organizira  doček nove godine. Tako će biti i ovaj put.

S obzirom na iskustva iz proteklih godina, ove godine, odlučili smo se na malo drukčiju organizaciju. Da bi naši cijenjeni  gosti imali komfor  i odličnu uslugu. S obzirom na ograničen broj mjesta, već su započele rezervacije mjesta za doček nove godine, kao i smještaj  u našim vikendicama.

Ove godine, cijena dočeka Nove godine po osobi iznosi 60 KM i u nju je uključeno piće dobrodošlice kao i neograničena konzumacija pića i hrane tijekom novogodišnje noći.

Uz piće dobrodošlice, naše goste, na stolu će dočekati hladno predjelo (meza), a nakon toga juha, i jelo po izboru s našega menija.

Zagrebački odrezak s prilogom – pomfrit, salata

Pečeno svinjsko meso s krumpirom, salata

Čobanac s domaćim kruhom, salata

Desert

Također, u cijenu su uključeni: Domaće vino crno i bijelo, Ožujsko i Karlovačko pivo, domaća rakija, pelinkovac. Sokovi litarski: Coca cola, Fanta, Juice, jabuka, gusti sok, mineralna voda.

(Napomena: U cijenu nije uključena konzumacija određenih vrsta alkoholnih pića - viski, jeger i strana piva. Ova pića će se naplaćivati po važećem cjeniku Etno sela “Remić”)

Rezervacije se mogu izvršiti isključivo u restoranu Etno sela “Remić”. Prilikom uplate rezervacije, gosti će dobiti ulaznicu koja je ujedno i listić za bogatu tombolu.

Goste će zabavljati Nikola Pavlović i band “Mjesečina”.

Facebook Twitter Google+