hrenfrdeites

Etno selo "Remić" - Stare kolibe b.b. Menjik, Prozor Rama

00387 36 783-204

 

 

Šesta obljetinca Etno sela

Šesta obljetinca Etno sela

Prigodnim  programom jučer je obilježena šesta obljetnica rada Etno sela „Remić“ Menjik. Obilježavanje je započelo misnim  slavljem ispred kapelice bl. Alojzija Stepinca koje je predvodio uzdolski  župnik vlč. Ivan Tomić. Nakon mise i zahvale za dosadašnji uspješan rad, uslijedilo je druženje u ugodnom ambijentu restorana.

U ime Etno sela, goste je pozdravio Radovan Remić koji je izrazio dobrodošlicu i zahvalnost svima koji su podupirali rad Etno sela kroz proteklih šest godina.

Uz prigodne nagrade najboljima, održana su natjecanja u bacanju kamena s ramena i potezanjem konopa i najsporijoj vožnji biciklom nakon čega je uslijedio domjenak  u restoranu u sklopu kojega je vlasnik Radovan Remić dodijelio zahvalnice zaslužnima za potpore u radu i napretku Etno sela kroz protekli period. Druženje je nastavljeno uz glazbu i pjesmu Etno skupine „Čuvarice“, band-a „Veljo i Ivana“ i klape.

 Etno selo „Remić“ još jednom je pokazalo svoju usmjerenost na razvoj turizma uz promociju biciklizma i drugih sportova kao i zdravih stilova života.

Fotografije pogledajte Ovdje

Facebook Twitter Google+